Subvenciona aquesta web

T’assessorem per obtenir el KIT DIGITAL i que aquesta web et surti gratis. Col·laborador autoritzat de Kedu.coop proveïdor certificat del programa Kit Digital. Més info

botiga online en 24H

Només 3990€
IVA inclòs

Pagament únic

IVA inclós fins al 30 de setembre 2022

Llista per afegir els teus productes i començar a vendre

Assistència per posar-la en marxa

Disponible per configurar en 3 idiomes i acceptar tot tipus de targetes bancàries

Nosaltres

Professionals de la consultoria tecnològica

Fruit de l’aliança estratègica entre Kauama i Kedu, podem oferir un servei complet, ràpid i professional per entregar-te la teva botiga online amb els millors acabats professionals.

Kauama

Empresa logística. Desenvolupament de solucions digitals per al lliurament a domicili, servei elèctric de delivery d’última milla, assessors experts per a botigues en línia, emmagatzematge i distribució a Barcelona.

Kedu

Tecnologia cooperativa des de Barcelona. Solucions tecnologiques a mida. Consultoria jove, enfocada a donar realitat a les necessitats tecnològiques d’empreses i entitats socials, mediantes tecnologies i recursos lliures.

Exemples

Roba i complements

Clica a sobre de la imatge per a provar aquest disseny

Alimentació

Clica a sobre de la imatge per a provar aquest disseny

Funcionalitats

Beneficis

Hem preparat per a tu diferents funcionalitats que faran que la teva botiga respongui als diferents interessos de l’usuari. Així augmentem les oportunitats de venta, recurrència i augment de la mitjana de productes comprats per cistella.

inclòs

Recuperació de cistella

No deixis que es perdi ni una venta amb el nostre sistema de recuperació de cistelles!

inclòs

Venta creuada

Gràcies al diferents patrons d’usabilitat, podem augmentar la recurrència de ventes i espais on oferir venta creuada: cistella, tancament de venta, productes rel·lacionats…

Premium

Diferents passarel·les de pagament

Podem adaptar la passarel·la de pagament del teu banc, pagament per Bizum, Paypal, Stripe i desenes d’opcions més!

inclòs

Genera factures personalitzades

Podràs introduir fins al mes petit detall de la teva imatge corporativa:  logos, tipografia, colors, anuncis, …

Contactem?

Estem a la teva disposició per les consultes que requereixis

Canals de contacte

Tens dubtes?

Pregunta'ns

Hem preparat algunes respostes a les preguntes més freqüents. Si tens més dubtes, contacta’ns per email o escriu-nos per WhatsApp.

Doncs que 3.990€ és el preu total que pagaràs per tindre un ecommerce en 3 idiomes i en marxa en 24h.

Aquesta web et pot sortir totalment de franc gràcies a aquesta subvenció pública. Kedu Coop és proveïdor certificat per al programa Kit Digital, us assessorem en la preparació de la memòria tècnica perquè pugueu obtenir la subvenció. Més informació del Kit Digital aquí

Podràs crear tantes pàgines sobre el teu negoci com vulguis, a més de vendre els teus productes en línia. Podràs traduir-la en 3 idiomes, crear un bloc, activar una passarel·la de pagament per cobrar amb targeta o en efectiu les compres dels teus clients, configurar diferents zones d’enviament amb preus diferents, i molt més!

Una botiga en línia a mida triga normalment entre 3 i 6 mesos en posar-la en marxa, el preu mitjà del mercat són uns 6,500 €. Amb webenvenda.cat la tindràs operativa en 24 hores i per un preu únic de 3,990 €.

Tots els atributs d’un e-commerce, programació a WordPress, panell de gestió de continguts, panell de gestió de productes, comandes i clients. Botiga multi-idioma, així com la configuració i posada en marxa de la teva botiga online amb el teu propi domini.

Per descomptat! Som col·laboradors oficials de Kedu Coop una cooperativa dedicada a proveir solucions informàtiques a Barcelona. T’assessorem en l’adquisició del servidor, el domini i la configuració de la botiga. Podràs també contractar el servei de manteniment addicional perquè la teva botiga en línia estigui sempre al dia.